mandag 13. februar 2012

De eldre innlegg: Et halvt år i drodler (og stæsj som er for intetsigende til å bli nevnt i tittelen)

Skrevet den 15.jun.2010 i den gamle powerbloggen  

Forleden dag tok jeg med meg samtlige tegneark jeg har hatt på jobben hjem. Jeg fikk scanna halvparten før helga plutselig var over (ok, det var muligens en hvit løgn, men poenget er at jeg har en bunke til som er fra påske og ut), så i denne posten tenkte jeg å vise hvordan et halvt år på Gimpville ser ut i form av drodling ved siden av!

Det var håpløst å få no' kronologisk rekkefølge på det.. Og det er i stor grad fortsatt monstre og musklemenn, men det får så være!


(superhighresogrelativtlitekomprimertbilde: http://i45.tinypic.com/242smxs.jpg)


(og highres: http://i50.tinypic.com/2yjrcxu.jpg)


(highrezz: http://i46.tinypic.com/2010gp2.jpg)


(highres: http://i47.tinypic.com/s1nghu.jpg)


(og siste highres: http://i46.tinypic.com/29yowm9.jpg)

Så.. Det er i stor grad det jeg har holdt på med siden skolen slutta..
Apropos jobb og slikt så gjorde jeg mesteparten av 3d'en i den der Synnøve Finden-reklamen som gikk på tv ganske nylig (tror jeg?). Mer info om byrå o.l. og annet stæsj på www.gimpville.no. Slik ble den seende ut!Jeg hadde meget lite med animasjon og comp å gjøre.. Bare så det er sagt! (forutenom de superawesome folka i båten i starten..)

Ellers går det litt tregere med det derre Unity-spillprosjekt-greine jeg nevnte forrige gang! Mye jobb, så jeg har ikke fått tatt tiden til å lage så mye skikkerlig..
Fikk nå laga et nytt karakterkonsept og en ferdig unwrappa lowpoly! Slik ser det ut!
Først konsept (han er nå sånn ranged dude, da!):Også en lowpoly spin med bare surface shaders (for awesome toony effect!!) som kanskje var litt intetsigende, men det er nå i alle fall gif! (også har han fancysveis istedet for hjelm, men det kommer!)Okai!
That's it for today! Nå har jeg vel posta alt av ting jeg hadde liggende i bakhånd, så det tar vel sikkert litt tid å få bygd opp nok til lage ny post, men det får nå gå.

Inntil videre...
Simon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar