fredag 19. april 2013

Litt tilfeldig tegnings

Hepp!
Av en eller annen grunn har det blitt heller lite bloggposting i det siste, så jeg benytter anledningen til å kaste ut litt diverse tegninger fra de siste månedene!

Først ut bilde av Line til bursdagen hennes som var nå forrige helg. Nattprosjekt kvelden før bursdagen hennes :)


.. Og et til av Line som Lumpy Space Princess (uten stjerna, vel å merke) til Valentine's Day. Av en eller annen grunn fikk jeg ikke posta det før nå. Hurr...


Zombie professor! Var det det skulle være, anyway!No' mystisk resultat etter litt for mange våkne timer.


Diglett! Satt og venta på Line en halvtimes tid før det var middag, så det ble litt tegnings.


Var på no' form for "julebord" i januar med jobben. Planla å dra med meg tegneblokk for å kunne få sitti og skissa litt mens vi spiste (det virka som en fornuftig måte å slippe pinlige pauser på!), men glemte å kjøpe før alle butikkene hadde stengt :( Hadde riktignok en gammal og mystisk tegne-app på telefonen som fikk kjørt seg. Et par jobbfolk og no'n tilfeldige andre gjester ble avbildet.
No' environment-study ting. Tror det var på mellom 60-90 minutter, kanskje. Et eller annet i hvert fall.


En dame. Med bok.


Den ordentlige maskinen min er egentlig fortsatt ødelagt, men jeg fikk meg til å sitte litt i Zbrush på en annen maskin her om dagen og ta et par hoder. Fant ut et nytt og smart triks for hår!
Og en halvtime med tilfeldige 1-minuttere fra http://artists.pixelovely.com/practice-tools/figure-drawing/ (brukte masse tid på http://lovecastle.org/draw/, men av en eller annen grunn er ikke siden der lengre)


Hepp! Det får være nok for nå.

Inntil videre...
Simon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar