søndag 31. mars 2013

Skissebok fra japantur

Hei igjen!

Den siste måneden har dataen i heimen fallt helt sammen, så det har stort sett vært mye motvilje for å grave opp den gamle maskinen og innstallere ting på nytt. Derav litt mindre ting laget på kveldstid siden sist.

Ellers var jeg også to uker i Japan med familien og Line. Det var hyggelig :)

(pandalue fra turen og meg i halvsøvne etter mye farting rundt)

Dro innom Tokyo, Kyoto og Osaka i tillegg til et par småbyer. Det ble en del togturer og transport-strekninger så jeg fikk med meg en skissebok for å ha no' ekstra å gjøre. Endte også opp med å ta en haug med bilder, men de sitter fortsatt Line å pakker ut.

Hepp, skisser!

Første fra flyturen og litt i etterkant av at vi besøkte en park full av hjorter

Neste togtur! (samt litt fra siste flyturen fordi jeg fant ut at det var litt blank space nederst til venstre som kunne fylles ut)

Mer tog! Og gjette-tegne-lek på diverse ting vi har opplevd (og tilfeldige ting vi ikke opplevde)


Mer av det samme!

Endelig litt rolig togtur og tid på hotellrommet til og i Shirahama. Som visstnok er Japans svar på Tjøme ellerno'

Mer Shirahama og litt småskissing fra tv.. Og mer togtur :)

Skissing av ting i Osaka og mot slutten av turen på flyplassen

I og med at flyturen tok no'n timer, ble det til en del småskissing av diverse scener fra filmer de hadde tilgjengelig på flyet. Her fra Tai Chi Hero og Arrow


 Fra siste del av flyturen!

Endte også opp med en del tegning på iPad'en, men jeg har ikke fått meg til å få dem over på en ordentlig maskin ennå. Det er uansett iPad 1 med en veldig shabby stylus, så jeg tror ikke det er noe veldig stort tap å ikke se produktet av det heller.

Jeg fikk tatt en rask skisse på ordentlig tegnebrett idag og. Etter to uker med enten enkle, tynne streker i skisseboka eller null trykkfølsomhet på iPad føltes det veldig bra med ordentlig tegnebrett :)


Inntil videre..
Simon!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar