søndag 6. januar 2013

Jule-dumpen!

Yess! Da får jeg endelig satt meg ned og lagt ut litt ting og tang jeg har sitti med over jul og nyttår og, vel, ukene før nyttår da jeg var for lat til å legge ut noe nevneverdig.

Først ut et julebilde! Alltid gøy å ha et påskudd til å tegne noe, og det var gøy å kunne slå til med noe litt mer givende enn en generisk god jul-melding på facebook :)


Det er da meg og Line som nisser... I snøen. Nei, men ja, lenge siden jeg har lagd no' tegning jeg ikke har ferdigstilt i løpet en dag eller kveld så det var nå litt ekstra hyggelig å kunne sitte med noe en time her og der de siste dagene før jul. Legger også ved en progress gif siden det er så gøy!


Også var det et nyttårsbilde! Det her må være det første bildet jeg har sett på på leeeenge der jeg har brukt no' form for fototekstur i seg.


 Ellers har jeg hatt litt forskjellige småprosjekter i jula. Jobba blant annet sammen med noen om en entry til NM i gameplay (som forøvrig kanskje har tidenes dårligst lagte tidsfrist), men endte vel mer opp med å lage litt konsepter og assets til ting et moroprosjekt vi kan ha gående på si :) Jeg endte opp med å lage noen karakterkonsepter av folk og ting til det i uka før jul.
Det var også snakk om at vi skulle ha en slags form for samurai-karakter, men ideen ble scrappa før jeg starta på noe mer enn skisser fordi det egentlig ikke passa så bra i forhold til gameplayet. Noen av skissene ble kosli' nok, da!


Åh, også fikk jeg meg til å tegne no' kjapt environment som en eventuell bakgrunn eller skisse til hur ting kan bli! Tileable i bredden var det også!

Og helt til sist litt skisser til småprops til den prototypen av spillet vi faktisk endte opp med å begynne på i jula


Ellers ble det masse tegning og laging av ting både før og i jula, men ut av latskap har jeg ikke orka å scanna inn noe ennå.

Inntil videre..
Simon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar