tirsdag 20. november 2012

Pausetegninger!

Siden jeg har endt opp med å poste så mye croquis-greier i de siste postene, synes jeg det er rett og rimelig at jeg poster no' litt annerledes for å ikke gjøre det alt for monotont. Istedet har jeg pausetegninger fra croquis'en :D Det er tre pauser på ti minutter hver både på mandagen og onsdagen, og ettersom det stort sett ikke er noen andre jeg kjenner der, ender det ofte opp med tegning da og. Det er en blanding av andre folk som sitter rundt og fri fantasi (når jeg føler folk oppdager at de blir tegna).


Ellers har det vært litt her og der av tegning og jobb. Bland annet ble det laget no' environment-ting av noe gritty/fancy spaceship'ish interiørgreier.


Og en liten test på å bruke lavere value range i tegninger for å istedet spare det ekstreme lyse eller mørke til faktiske mørke eller lyse materialer og omstendigheter.Og ellers no' Zbrush-dyr med paintover laga på no'n få ventestunder en søndags kveld.


Hepp! Og det var det for denne gang! 

Inntil videre..
Simon

2 kommentarer:

  1. \o/ awesomesauce! Har fri på mandag, så da joiner jeg deg:D dyre var søtt på en litt snål måte:P

    SvarSlett
  2. Woop, moro. Det er stas :D
    Dyret endte søtere enn det jeg hadde planlagt, men jeg tror det var for det beste sånn som den så ut før jeg tegna no' på det :3

    SvarSlett