søndag 1. desember 2013

Morgenstudies: Nordlys

Allright, de siste tre ukene har jeg gjort no' environment/fargestudies fra bilder hver morgen med fokus på bilder av nordlys. Gjorde et par forsøk over en helg og fant ut at det kunne vært kjekt å øve på. Merkelig vanskelig å få representert de subtile variasjonene i farger over himmelen uten at dett popper ut på en stygg måte.

Samme greia som før. Halvannen time, men nå har jeg også referansebilde i samme fila. Mye av de nordlysbildene her får litt crazy variasjoner, så det er kanskje litt mer relevant å se hva utgangspunktet var.


Også litt bonusbilder! Er en hyggelig facebook-gruppe for kreative folk i Norge som har fått opp en permanent google-hangout-ting som jeg sitter på når jeg kan. Ikke alltid så mye folk der, men veldig hyggelig når det er det! Et par studies mens jeg har sitti og surra på det. Link til hangout'en er her, om det skulle være interessant! https://plus.google.com/hangouts/_/7acpjeea8ebugi3vcr3t70o7rk?authuser=0&hl=en-GBOg til slutt en fisk! Satt hjemme en dag og venta på at Line skulle våkne opp, så jeg satt opp en utstoppa piraya og tegna etter den. Det skal nevnes at jeg glemte å sette den tilbake, så senere ble den angrepet og delvis spist opp av hundene (såvidt er det mer plast enn fisk igjen på den, så hvor godt det kan ha vært vet jeg ikke)Inntil videre..
Simon!

1 kommentar:

  1. Litt min skyld med den fisken.. skulle ha passa bedre på rampehundene. Men gøy at du har tegna den så fint! Hvis du printer ut den digitale bildefilen på papir, er den ikke borte heller :-)

    SvarSlett