torsdag 5. april 2012

Lillehammer, sykdom og påske!

Yess, da er jeg midt inni påskeferien, og har endelig fått tatt meg tiden til å bli syk. På vei mot friskhet nå, men det var ganske trege dager for litt siden.

Uka før påsken var jeg oppe på Amandusfestivalen (filmfestival for unge folk) og holdt et par foredrag om animasjonsfilm og hvordan jeg jobba med det. Kjempemoro å bli bedt om å stå og prate om meg selv i to timer. I forbindelse det var det også no' tv-innslag på NRK3 der det var no' få minutter om meg og hvordan jeg tilbringer dagen :)
Programmet ligger forøvrig her, og jeg er der rundt 6 minutter inn.
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/836901/

Ellers fikk jeg meg til å lage en ponni siden en viss kjæreste er lettere opptatt av My Little Pony. Bare en rask figur på en times tid før jeg begynte å bli syk og løp i seng istedet. Den inkluderer tittel.. Sånn i tilfelle man føler for å gi den bort. Stort sett hele greia er vel lagd i Zbrush med grundig bruk av dynamesh.. Særlig på håret.


Og nå har jeg akkurat migrert hjem til Tjøme sammen med maskin og det som er. I vente på film til kvelden endte jeg opp med å tegne noe etter no' mystisk jeg såvidt ble vist på DeviantArt.


Tegna også en sci-fi-aktig dude i håp om at jeg skulle få meg til å lage no' 3d-karakter og testa ut no' nye Zbrush-teknikker, men so far har det bare forbiltt en skisse :)


 
Så det var nå så..!

Inntil videre..
Simon

1 kommentar:

 1. Ooo! Jeg likte my little pony-en! Den var kjempesøt!
  Og det rare bildet med den rare figuren med den rare hatten.
  Jeg forstår ikke at du rekker å lage ting
  når du jobber så innmari mye.

  Gøy å se!

  Og tv-klippet er veldig hyggelig!
  Veldig Simonsk!

  Tjop tjop fra M

  SvarSlett