søndag 18. mars 2012

Random innimellom-ting!

Hepp!

Siden sist har det vært en del prosjekter og ting i oppstart, så det er ikke så mye fancy og vise til. Over påsken burde jeg få kommet igang med ordentlige greier. Dermed tillater jeg meg å trekke frem random ting gjort på tidspunkt jeg egentlig burde brukt til å sove (les: på natta)!

Først ut et selvportrett av sånn jeg følte meg etter en sen kveld på jobb og i bjørnedrakt. Det hadde riktignok bare vært en sen kveld på jobb. Jeg eier ikke en bjørnedrakt :(

 

Så, videre til en kjapp skisse av min kjæreste, Line, som Smuggler i Star Wars: The Old Republic som det gikk mye i på den tiden :)
Så, uhm, et hode. Kanksje. Hadde en times tid før jeg skulle legge meg, og jeg følte ikke for å starte på nytt etter noen ville linjer.
Og sist har vi et tilfeldig hode sculpta under samme omstendigheter som forrige bilde! Siste uke var jeg på Bitraf og traff i den forbindelsen mange likesinnede, og fikk meldt meg opp på no' prosjekter jeg egentlig ikke hadde tid til :)
Kjempemoro sted, og jeg har ikke vært borti konseptet med hackerspaces før i det hele tatt. Nuvel, planen er å jobbe litt mer med personlige greier der etterhvert. I alle fall på de dagene jeg slipper fra i til passelig tid. Hodet her er egenltig laga til no' prosjekt der.


Inntil videre..
Simon!

1 kommentar:

 1. Ååååå, det er så trist og fint, det selvportrettet i bjørnedrakt,
  jeg kjenner deg igjen.
  Og du ser fryktelig sliten ut.
  Og Line da – så fin hun er som smugler!
  Hun kler virkelig det utstyret! Og du bjørnedrakta.

  Fint det hodet også, sliten og uttryksfull, han også,
  slik som ditt eget portrett.
  Slitne menn med slitne øyne!
  Det var vel den 80-timers-uka di det, kanskje?

  SvarSlett