mandag 5. mars 2012

Winter is coming - vinterkonkurranse

Hepp! Har vært litt lange dager på jobb i den siste tiden, så jeg jobber fortsatt med å få opp produksjonen på hjemmefronten til et litt mer interessant nivå :)

Opp mot midten av februar jobba jeg med en konkurranse på Idefagskolen der man skulle levere et bilde med temaet vinter. Det er jo gøy å utfordre seg selv, og det var litt stemning for å lage noe blant venner og bekjente. Jeg tok en time her og der over en tre uker for å lage meg et vinterbilde jeg kunne levere inn (trodde det i utgangspunktet hadde tatt mye lengre tid, men når jeg ser på datoene på filene ser det ut som om det gikk fra omtrent den 10. til 30. januar). Her er nå det ferdige bildet.Lagde meg også en progress-gif for de som er interesserte i det. Hele bildet endte opp på litt over 300 layers i Photoshop. Jeg liker layers og lager ofte et nytt layer istedet for å finne frem til det samme laget som deala med et spesielt område.
 Hvert steg i gif'en er stort sett en time eller to på en kveld.Ifølge nyhetsbrevet til Idefagskolen har jeg visstnok kommet på 1. plass i konkurransen forresten. Om det stemmer er det i så fall kjempegøy med annerkjennelsen :D

Inntil videre..
Simon

1 kommentar:

 1. Oj!!! Den er så fin!!
  så spennende og flott å se den utvikle seg
  fra skisse til ferdig bilde.
  Skrekkscenario av en fæl vinter.

  For en superduperkjempefin blogg du har lagd!

  SvarSlett