søndag 2. februar 2014

Morgenstudies - Portretter!

Hepp! Siden nyttår har jeg gått over til å prøve på portretter på morgnene istedet for environments. Prøver å ta ting i en ny retning, så jeg prøver å holde veldig røffe custom brushes og lasso-tegning til et minimum (selv om jeg ikke klarte å holde meg unna å slappe på fototeksturer som en finish på mer eller mindre alt). Ellers fant jeg fram til en hyggelig side der folk legger ut bilder av seg selv som folk kan tegne etter. Det finnes her: http://www.reddit.com/r/redditgetsdrawn. Det er om mulig det snilleste miljøet jeg har vært borti og! Veldig gøy å faktisk kunne gi modellen tegningen etter det er ferdig selv om det bare er et study for min del :)

Anyway, bilder!

Ligger sånn ca. i kronologisk rekkefølge. Det er litt moro å se hvordan det utvikler seg selv etter bare et par uker, synes jeg :)Også var jeg innom Oslo Maleklubb for halvannen uke siden på en 3-timers akt!
Ganske mye mer buff enn modellen og litt mer off enn det jeg ville likt å si meg ferdig med, men gøy likevel og god trening!


Og sist tirsdag en tilsvarende akt på Galleri Blank Space som fortsatt er kjempegøy og lærerikt! :)


Allright, det var alt for nå! :)
Forhåpentligvis ikke like lenge til det legges ut noe neste gang!

Inntil videre..
Simon

2 kommentarer:

  1. Phat :D liker 3 timer'n. Kunne tenkt meg å dratt på en selv snart.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy :D Det er kjempemorsomme greier, synes jeg! Her er en handy referanse for når diverse grupper går i tilfelle du skulle få lyst en dag! http://i.imgur.com/hTmVkcg.jpg

      Slett