søndag 15. juli 2012

Secret world-skissing og mer tilfeldige tegninger

Hepp!

Sommerferie. Derav mangel på poster i det siste. Har riktignok fått lagd litt her og der. Siste uka har jeg vært smått fanget av The Secret World som nå akkurat kom ut. Endte opp med å tegne no' mini-portrett/skisser av karakterene som prater i cut-scenes (kanskje mest fordi vi møtte på en fyr med veldig spesielt utseende på Illuminati-skolen i Savage Coast). Her er i alle fall et lite utvalg av NPC'ene.


Lagde også no' tegninger av oss som spilte sammen (meg, min søster Kaia og min kjæreste Line). Kaia's figur til venstre (går under navnet "Mr. yes" i spillet), min i midten og Lines til høyre.


Ellers har det vært litt titting på unity igjen, men ingenting nevneverdig spillbart ennå. Eller, okay, noe halvveis fungerende ligger her. Er no' turn-based "tårn angriper tårn"-spill-ting. Har vært litt testprosjekt for å sette meg mer inn i større prosjekter og multiplayer-ting. Det skal funke over LAN, i hvert fall (80% av tiden anyway).

Finnes her i hvert fall: http://www.simonnyhus.com/towerDuel/120707/WebPlayer.html

Ellers litt random tegning! Dump følger!
Først ut et par småtegninger til venner.
Og så en ny test med å 3d'ifye en tegning. Synes fortsatt det hadde vært gøy å laget no' prosjekt ut av den teknikken.Det var alt for nå.

Inntil videre..
Simon

2 kommentarer:

  1. Nice simon! Hadde vært kult om du tok en gammel og god barnehistorie og laget film / bevegende bilder til historien. så få en kar med dyp stemme til å lage lydspor :D Hilsen petter;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, takk, det hadde vært mektig kult. Hvis jeg hadde fått veldig mye tid på et tidspunkt skal vi ikke se bort ifra at det hadde blitt tilfellet :)

      Slett